Ga naar de inhoud

500 Euro Lenen | Minilening 500 Euro

500 euro lenen en in termijnen terugbetalen

Wil je snel 500 euro lenen zonder gedoe en het geld binnen 24 uur uit kunnen geven? Dan hebben wij de oplossing voor je! Iedereen kan namelijk een minilening aanvragen aangezien een bkr-toetsing niet verplicht is. Een klein bedrag lenen was nog nooit zo makkelijk en snel geregeld.

Online aanvragen in 5 minuten
500 euro lenen zonder bkr toetsing & gedoe
Bij akkoord geld binnen 24 uur!

Waar kan ik snel 500 euro lenen?

Gelukkig zijn er meerdere kredietverstrekkers waar het mogelijk is om een minilening aan te vragen, waardoor je offertes kunt vergelijken en uiteindelijk de beste keus kunt maken. Voor het beste overzicht van de kredietverstrekkers en de verschillende mogelijkheden die er zijn, raden we aan om een kijkje te nemen op de minilening aanvragen pagina. Daar vindt je alle informatie die je nodig hebt om de beste keuze te maken.

Waarom 500 euro lenen?

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden waarom je een klein bedrag wilt lenen: zo kan je bijvoorbeeld net te weinig geld hebben voor een nieuwe aankoop (telefoon, televisie, auto), maar kan het ook zo zijn dat je een oude rekening net niet kunt betalen. Bij het aanvragen van de minilening hoef je niet aan te geven waar je de lening voor nodig hebt, waardoor je het geld overal voor kunt gebruiken!

Voor- en nadelen van snel 500 euro lenen

Voordelen

  • Je ontvangt het geld binnen 24 uur op je rekening
  • Ook als je bkr-geregistreerd bent kun je snel een lening aanvragen

 

Nadelen

  • Door de rente betaal je uiteindelijk een hoger bedrag terug dan dat je geleend hebt
  • Omdat de looptijd over het algemeen vrij kort is, moet je het geleende bedrag snel terugbetalen

 

500 euro lenen in 3 stappen:

Stap 1: Bepaal het gewenste bedrag en de juiste looptijd

Om te beginnen dien je het bedrag te bepalen dat je wilt lenen. Indien mogelijk, kies je vervolgens de looptijd uit. Hou bij de looptijd rekening met het feit dat je niet alleen het geleende geld moet terugbetalen, maar ook de rente. Het is niet overal gebruikelijk dat je de looptijd zelf uit kunt kiezen aangezien sommige kredietverstrekkers een standaard looptijd hanteren bij een bepaald bedrag.

Stap 2: Vul de noodzakelijke gegevens in

Daarna is het noodzakelijk om wat gegevens in te voeren en daarbij een kopie van je identiteitskaart of paspoort toe te voegen. Dit hoeft niet per se een scan te zijn, een foto voldoet vaak ook.

Stap 3: Accepteer de offerte en ontvang het geld op je rekening

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld en je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je via de mail een offerte. Het enige wat je vervolgens nog moet doen is deze offerte goedkeuren en zodra dat is gebeurd, ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.