Ga naar de inhoud

Geld lenen zonder BKR toetsing

Binnen 2 minuten de juiste lening zonder BKR aanvragen
Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing, lening zonder bkr, geld lenen met bkr

Wil je snel geld lenen zonder bkr toetsing? Dan ben je hier op het juiste adres! Op deze pagina leggen we uit hoe je een lening kunt aanvragen zonder bkr toetsing én zonder loonstrook. Dankzij deze minilening kan iedereen snel geld lenen en daarbij is een lening aanvragen zonder bkr nog nooit zo eenvoudig geweest. Heb je op zeer korte termijn geld nodig en heb je een negatieve bkr registratie? Dan is dit voor jou dé oplossing!

★★★★★  Rating: 9.4/10

Minimale lening
€100,-

Maximale lening
€2500,-

  Al vanaf 100 euro lenen
  Binnen 1 uur geld op je rekening
  Expert in leningen zonder BKR toetsing
 Marktleider in verstrekken van minileningen

Rente vanaf

3,6%

Veilig op de website van Saldodipje

★★★★  Rating: 8.3/10

Minimale lening
€100,-

Maximale lening
€1500,-

  Bij akkoord geld binnen 24 uur!
  Lenen met BKR-registratie mogelijk

Rente vanaf

4,1%

Veilig op de website van Saldodipje

BKR, wat is dat?

Het Bureau Krediet Registratie zorgt ervoor dat geldverstrekkers de kredietwaardigheid kunnen beoordelen van mensen die een lening aanvragen. Dit doen zij door middel van het bijhouden van een administratie waarin elke betalingsachterstand van meer dan drie maanden staat genoteerd. Op deze manier worden particulieren beschermt tegen overkreditering én worden geldverstrekkers beschermt tegen consumenten die het geleende geld niet terug kunnen betalen. Kredietverstrekkers zijn verplicht om iedere lening met een waarde van €250 te vermelden bij het BKR, zodat het voor de overige kredietverstrekkers inzichtelijk is of de lening netjes wordt afbetaald. Binnen Nederland is het gebruikelijk dat kredietverstrekkers eerst de naam van de consument opzoekt bij het BKR, voordat wordt gekeken of zij een lening verstrekken. Hierdoor kan de consument vervolgens ook alleen maar geld lenen met bkr toetsing en geen lening aanvragen zonder bkr toetsing.

Door deze verplichting is het niet voor iedereen mogelijk om (met spoed) geld te lenen: het kan namelijk voorkomen dat je, door onvoorziene omstandigheden, een betalingsachterstand oploopt en door deze negatieve bkr-registratie geen nieuwe lening aan kunt vragen in de toekomst. Hierdoor kun je flink in de problemen komen ondanks dat je financiële situatie flink verbeterd is. Gelukkig is daar met de minilening een oplossing voor gevonden en kan iedereen geld lenen zonder bkr toetsing of het checken van je financiële verleden.

Waarom geld lenen zonder bkr toetsing?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom een lening aanvragen zonder bkr toetsing één van de weinige oplossingen is, maar bij vrijwel alle kredietverstrekkers is geld lenen met negatieve bkr toetsing niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van je huis, het maken van de reis waar je altijd al van hebt gedroomd of het aanschaffen van schoolboeken, een laptop en het betalen van collegegeld tijdens je studietijd. Zodra je in het verleden een financiële misstap hebt gemaakt, zijn veel van deze zaken onmogelijk omdat geld lenen met bkr geen optie meer is voor jou.

Hierdoor is geld lenen zonder bkr toetsing tegenwoordig zo populair: het maakt het voor mensen met een openstaande schuld mogelijk om hun dromen waar te maken en snel en simpel geld te lenen zonder dat er naar het verleden wordt gekeken! Ben jij ook iemand die een financiële misstap heeft begaan waardoor lenen met BKR geen optie is, maar die binnenkort óók op vakantie wil? Dan is dit dankzij Ferratum en Saldodipje mogelijk!

Waar kan ik geld lenen zonder bkr toetsing?

Indien je als particulier snel geld wilt lenen zonder bkr toetsing, heb je in Nederland de volgende 3 opties: Zie bovenstaand tabel. Deze speciaal banken werken niet met BKR maar met een garantsteller en daarom is het daar wél mogelijk om met spoed een lening aan te vragen zonder loonstrook of vast contract. Er zijn een aantal kleine verschillen tussen deze aanbieders, maar als het daadwerkelijk gaat om geld lenen zonder bkr toetsing zijn er veel overeenkomsten: denk aan de stappen die genomen moeten worden om een lening af te sluiten, de documentatie die daarvoor nodig is, het bedrag dat (de 1e keer) geleend kan worden en de voorwaarden die gesteld worden om geld te lenen zonder BKR.

Hoe werkt geld lenen zonder bkr toetsing?

In tegenstelling tot kredietverstrekkers waarbij geld lenen met bkr de norm is, voeren zowel Saldodipje als Ferratum géén bkr toetsing uit en is geld lenen zonder bkr toetsing dus mogelijk. Er zijn daarnaast nog een aantal duidelijke verschillen tussen een minilening en geld lenen met BKR: denk hierbij aan het wel of geen inzicht hebben in betalingsachterstanden, het wel of niet hebben van een vast contract of de benodigde documenten die moeten worden aangeleverd.

Om geld te lenen zonder bkr toetsing dien je namelijk alleen je ID-document en een aantal persoonlijke gegevens op te sturen. Vervolgens staat, zodra de aanvraag is goedgekeurd, het geld binnen 24 tot 48 uur op de opgegeven rekening. In dit geval kun je dus geld lenen zonder bkr toetsing en kan iedereen met spoed geld lenen. Mocht je al klant zijn bij Ferratum dan is het mogelijk om nóg sneller geld te lenen: dan staat het geld er zelfs binnen 2 minuten op. Het stappenplan om geld te lenen bij Ferratum of Saldodipje gaat als volgt:

  • Kies het gewenste bedrag dat je wilt lenen en de gewenste looptijd
  • Upload je identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart)
  • Vul in het aanmeldformulier je gegevens in
  • Kies of je een persoonlijke garantsteller wilt, of een externe garantsteller
  • Voltooi de testbetaling en verifieer je bankrekening
Geld lenen zonder bkr toetsing, Lening aanvragen zonder bkr, Geld lenen met bkr

Zoals je ziet is een lening aanvragen zonder bkr toetsing voor iedereen mogelijk, mits je meerderjarig bent en bovenstaande stappen opvolgt. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je een garantsteller nodig hebt, dit is iemand die het bedrag terugbetaald aan Ferratum of Saldodipje zodra jij daar niet toe in staat bent. Deze garantsteller kan zowel persoonlijk als extern zijn, waarbij je wel moet oppassen dat de kans aanwezig is dat de kosten zeer hoog op gaan lopen zodra je een externe garantsteller in de arm neemt. Dit komt doordat je bij deze firma’s over het algemeen een boete moet betalen zodra jij niet in staat bent om het geleende bedrag tijdig terug te betalen. Geld lenen zonder bkr toetsing is dus makkelijk, maar zeker niet zonder risico.

Het is helaas niet mogelijk om bij de eerste lening gelijk duizenden euro’s aan te vragen: het minimum dat je moet lenen is €100 en het maximum bij de eerste lening is €600. Indien je al eerder hebt geleend bij Ferratum of Saldodipje, is het maximumbedrag dat je kan lenen zonder bkr toetsing €1500. Het kan voorkomen dat Ferratum of Saldodipje besluit om, na de kredietbeoordeling, een lager bedrag uit te keren dat is aangevraagd. Dit doen zij uit voorzorg en om de consumenten te beschermen tegen overkreditering. 

Het terugbetalen van de (mini)lening

Zoals bij elke lening, dien je ook bij leningen zonder bkr toetsing het geleende bedrag terug te betalen. Hier heb je niet, net als bij andere kredietverstrekkers, maanden of zelfs jaren de tijd voor. De looptijd bij kredietverstrekkers waar geld lenen met bkr de norm is, is namelijk vrijwel altijd langer dan bij kredietverstrekkers zonder bkr toetsing. Dit is onderdeel van het concept van de minilening: het geld staat zeer snel op je rekening (vaak al binnen 24 uur), maar de keerzijde daarvan is dat het geld ook weer snel terug moet zijn bij de kredietverstrekker.

Bij zowel Ferratum als Saldodipje heb je minimaal 15 dagen de tijd om, indien je keus is gevallen op geld lenen zonder bkr toetsing, dit bedrag terug te betalen. De minimale looptijd van een lening zonder bkr toetsing is namelijk 15 dagen. Binnen deze termijn moet het geleende bedrag, samen met de servicekosten en de rente, terugbetaald zijn. Uiteindelijk bepaal je deze looptijd zelf, maar zij zullen altijd een aanbeveling doen: indien je een hoger bedrag leent, raden zij automatisch een hogere looptijd aan. Mocht je het hier niet mee eens zijn is dat natuurlijk geen probleem: jij leent geld zonder bkr toetsing, dus jij bepaald ook zelf binnen welke termijn je het geld terug betaald.

Indien je al eerder geld hebt geleend bij Ferratum of Saldodipje en het geld lenen zonder bkr toetsing is zo goed bevallen dat je het nog een keer wilt doen, dan is het mogelijk om een lening aan te vragen tot €1500. In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een looptijd van 62 dagen, bestaande uit twee termijnen van elk 31 dagen. Ook als we het over deze bedragen hebben, praten we over een lening zonder bkr toetsing

Voordelen van geld lenen zonder bkr toetsing

Naast het feit geld lenen zonder bkr toetsing eindelijk mogelijk is, heeft een minilening nóg meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je de looptijd van een minilening zeer kort is waardoor je minder rente betaald over het geleende bedrag. Daarnaast behoudt je dankzij deze korte looptijd ook het overzicht over je financiën, wat ervoor kan zorgen dat je financiële huishouding op orde blijft. Geld lenen zonder bkr toetsing is hiermee dus ook aantrekkelijk voor mensen die snel het overzicht over de financiën kwijtraken.

Indien je als consument van plan bent om bij een kredietverstrekker aan te kloppen waar je alleen een lening kunt aanvragen zonder bkr toetsing, moet je niet raar opkijken als daar flink wat papierwerk en moeilijke vragen aan te pas komen. Dit is bij zowel Ferratum als Saldodipje niet het geval aangezien er geen persoonlijk contact is en het contact dat er eventueel is, vindt plaats per e-mail. Daarnaast heeft dat als voordeel dat er ook aanvragen gedaan kunnen worden in het weekend waardoor je, naast het feit dat geld lenen zonder bkr toetsing eindelijk mogelijk is, dit óók nog eens zeven dagen in de week kunt doen!

★★★★★  Rating: 9.4/10

Minimale lening
€100,-

Maximale lening
€2500,-

  Al vanaf 100 euro lenen
  Binnen 1 uur geld op je rekening
  Expert in leningen zonder BKR toetsing
 Marktleider in verstrekken van minileningen

Rente vanaf

3,6%

Veilig op de website van Saldodipje

★★★★  Rating: 8.3/10

Minimale lening
€100,-

Maximale lening
€1500,-

  Bij akkoord geld binnen 24 uur!
  Lenen met BKR-registratie mogelijk

Rente vanaf

4,1%

Veilig op de website van Saldodipje