Ga naar de inhoud

Snel 100 euro Lenen? Binnen 24 uur op je rekening!

snel 100 euro lenen binnen 10 minuten, minilening aanvragen

Wil je snel 100 euro lenen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je het geld wilt gebruiken voor een nieuwe telefoon of om rekeningen te betalen maakt niet uit, je kunt het geld overal voor gebruiken. Wij leggen je namelijk van A tot Z uit hoe je gemakkelijk een minilening aanvraagt en hoe je vervolgens binnen 24 uur kunt genieten van je 100 euro.

Online aanvragen in 5 minuten
100 euro lenen zonder bkr toetsing & gedoe
Bij akkoord geld binnen 24 uur!

Voor- en nadelen van snel 100 euro lenen

100 euro lenen is niet risicoloos aangezien je het geleende geld altijd terug moet betalen en je daarnaast ook extra kosten, zoals rente, moet betalen. Toch zitten er ook veel voordelen aan een minilening en daarom hebben we een aantal voor- en nadelen onder elkaar gezet.

Voordelen

  • Door het extra geld kun je direct meer kopen
  • Je weet vooraf al wat de kosten gaan zijn
  • Er is nauwelijks papierwerk
  • Zodra je een akkoord hebt, staat het geld binnen 24 uur op je rekening


Nadelen

  • Je maakt extra kosten aangezien je rente moet betalen
  • Het geld dat je geleend hebt, moet ook weer terugbetaald worden

 

100 euro minilening aanvragen in 3 stappen:

Stap 1: Kies het bedrag dat je zou willen lenen

Om te beginnen zul je eerst moeten bepalen welk bedrag je wilt gaan lenen. Over het bedrag dat je leent moet ook nog rente betaald worden, hou hier dus rekening mee. Om je een idee te geven van de kosten hebben we hieronder een klein rekenvoorbeeld toegevoegd:

100 euro lenen
10% rente
110 euro totaal terug te betalen

Stap 2: Kies je looptijd

Het kan voorkomen dat de minimale looptijd verschilt per aanbieder, maar 15 dagen is vaak wel de minimale looptijd. Bij de maximale looptijd zit over het algemeen iets meer verschil: zo zijn er aanbieders waar het geleende geld binnen 1 maand terugbetaald moet zijn, maar het komt ook voor dat je 2 of zelfs 3 maanden de tijd hebt. Daarnaast is ook mogelijk dat er voor bepaalde bedragen een vaste looptijd wordt gehanteerd.

Stap 3: Vul gegevens in

Zodra je het bedrag en de looptijd bepaald hebt, zie je een overzicht met de te betalen rente, het rentepercentage en het uiteindelijk bedrag dat je dient te betalen. Hierna is het belangrijk dat je een aantal gegevens invult en indien nodig, een garantsteller opgeeft. Vervolgens moet je alleen nog een kopie van je identiteitskaart of paspoort te versturen (dit kan zowel een foto als een scan zijn). Zodra je alle gegevens hebt ingevuld en alles hebt afgerond, ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je bankrekening.